Bahçeli Çorum'dan 14 Mayıs mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çorum mitinginde konuştu. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimin önemini belirten Bahçeli, The Economist dergisi üzerinden muhalefeti eleştirdi.
Onur Çetinkaya
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 15:35
Bahçeli Çorum'dan 14 Mayıs mesajı verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çorum'da "Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde partililerle bir araya geldi.

"14 Mayıs tarihi bir dönüm noktasıdır"

9 gün kalan Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle ilgili mesaj veren Bahçeli, " Demokratik bir yarışın gerçekleşmesini ümit ediyor, seçime katılan partilere başarılar diliyorum." diye konuştu.

14 Mayıs 2023 tarihinin dönüm noktası olduğunu söyleyen MHP lideri, " Lider ülke Türkiye'nin meşalesi yakılmıştır. Bizim ülkümüz Türkiye merkezli yeni bir medeniyet ve insanlığın huzurudur. Elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız."  ifadelerini kullandı.

"7 düvel 14 Mayıs'ı bekliyor"

The Economist dergisi ve Erdoğan'ın kullanıldığı kapak üzerinden muhalefeti eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, "The Economist dergisi muhalefetin iktidar olması halinde güney sınırında terör koridoru açılacağını, Türkiye'nin dış politikasının değişeceğini, S-400'ün çürümeye bırakılacağı iddia edilmiş. 7 düvel 14 Mayıs'ı bekliyor. Ne kadar Türk ve İslm düşmanı varsa Kılıçdaroğlu'nun arkasında duruyor. " şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081161/bahceli-corumdan-14-mayis-mesaji-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.