MHP'li Adan'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması!

Ekrem İmamoğlu'na mitingde yaşanan taşlı saldırıya ilişkin MHP'li Adan, "Bu olay Türk siyasetine leke getirecek bir olay değildir. Orada herkesin kendisini Türkiye'nin her yerinde ifade etmesinin doğru olduğuna inanıyorum. Gerekli takatler yürütülüyor. Bugün yarın sebepleri- sonuçları ortaya çıkar. " ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 11:20
MHP'li Adan'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması!

Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitinginde otobüsün üzerinde konuşma yaptığı sırada taşlı saldırıya uğradı.

NTV'de gündeme İlişkin soruları yanıtlayan  MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, saldırıya ilişkin konuştu.

"Bugün yarın sebepleri- sonuçları ortaya çıkar"

Adan, şu ifadeleri kullandı;

"Bu olay Türk siyasetine leke getirecek bir olay değildir. Orada herkesin kendisini Türkiye'nin her yerinde ifade etmesinin doğru olduğuna inanıyorum. Bu tip tepkileri doğru bulmuyorum. Fakat bununda çok büyütülerek sanki demokrasiyi ortadan kaldıracak bir olaymış gibi de takdim edilmesine de karşıyım. Vali, emniyet müdürü görevinin başında. Gerekli takatler yürütülüyor. Bugün yarın sebepleri- sonuçları ortaya çıkar. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081431/mhpli-adandan-ekrem-imamoglu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.