Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu hakkında iddialar!

Gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Merkez'de konuşulan Ekrem İmamoğlu senaryosunu açıkladı. Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösterdi
Ecem Çetin
|
08 Haziran 2023, Perşembe - 11:35
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu hakkında iddialar!

28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin kaybedilmesi sonrası Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) sular durulmuyor. 

Dün İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu değişim mesajı vermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı; 

"Ben aynı yerde devam ediyorum, değişim anlayışını en güçlü şekilde talep eder durumdayım. Değişimi sadece ben değil, toplum istiyor. Kulağını buna tıkayarak yol yürümek olmaz. Her kesimin ne istediğini anlamak şart. Bunları görmek zorundayız. Her hususta görev almaktan asla çekinmem, çekinmedim."

Bunun ardından Gazeteci ve Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu ile ilgili bazı iddialar geldi. 

"Adamınızın veya partili olan başkanınızın arkasında durmayacağınız anlamına geliyor"

Portakal, İmamoğlu hakkında şu kulisi paylaştı:

"Kulis bilgisi şu: Eğer doğruysa yazık. İmamoğlu bayrak açtı ama zaten Yargıtay'daki cezası onanacak ve o ister istemez saf dışı kalacak. Eğer böyle bir düşünceye sahipseniz yazıklar olsun. Bu, adamınızın veya partili olan başkanınızın arkasında durmayacağınız anlamına geliyor.

"Baba-oğul ilişkisi çabuk bitti"

CHP Genel Merkezi'nde konuşulan senaryolardan biri buymuş. 'Zaten biz onu fazla dikkate almıyoruz, Yargıtay onun hakkında kararını verecek ve yarıştan düşmüş olacak' deniyormuş. Baba-oğul ilişkisi çabuk bitti. Böyle baba-oğul ilişkisi olmaz. Yazıklar olsun."

" Kemal Bey, sizinle olmadı kardeşim"

Ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Portakal, "Ben değişimden, CHP'nin de kendisine yol bulmasından yanayım. Hangi CHP? Milliyetçi mi, muhafazakâr mı, sosyal demokrat mı? Hangi CHP'siniz? Kemal Bey, sizinle olmadı kardeşim. O yüzden insanları umutsuz bırakmamanız gerekiyor. Faik Bey'in dediği gibi, 'bu seçim olmadı, bir sonraki seçimde olacak' mantığı da yanlış. 5 sene beklemek gerekiyor. 80 yaşına geleceksiniz" yorumunu yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085301/fatih-portakaldan-ekrem-imamoglu-hakkinda-iddialar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.