Kemal Kılıçdaroğlu: ''Bu fotoğrafı pankartınıza koyun''

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti mitinginde kendi adına açılan pankarta Tuncer Akşener ile birlikte mutfakta çekildikleri fotoğrafla yanıt verdi. Kılıçdaroğlu "Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun" dedi
Ecem Çetin
|
09 Mayıs 2023, Salı - 09:33
Kemal Kılıçdaroğlu: ''Bu fotoğrafı pankartınıza koyun''

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Parti mitinginde açılan bir pankart gündem olmuştu. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının yer aldığı pankartta  "Karı gibi mutfaktan çıkmayan değil, arı gibi çalışan lider istiyoruz" sözleri yer aldı. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu o anları paylaşarak, "Bu derece aşağıladığınız, hakaret vesilesi olarak gördüğünüz biz karılar(kadınlar) size sandıkta gününüzü göstereceğiz, öyle böyle değil hem de! “Türk Karı Kuvvetleri” :) Can Yücel’e saygıyla… Tüm kadınlarla birlikte #SanaSöz " notunu düştü. 

Kılıçdaroğlu'da Kaftancıoğlu'nun paylaşımını alıntılayarak, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in eşi Tuncer Akşener ile birlikte mutfakta çay doldururken çekilen bir fotoğrafı paylaştı. 

"Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun"

CHP Lideri, şu ifadeleri kullandı;

"Biz hayatı paylaşmaktan gurur duyarız. Alın şimdi bu fotoğrafı pankartınıza koyun. Sevgili genç mütedeyyin kadınlar, size aylarca “kazanımlarınızı kaybedersiniz” propagandası yapanlar, tüm haklarınızı 3-5 oya sattılar. Bay Kemal asla kazanımlara dokunmaz!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081527/kemal-kilicdaroglu-bu-fotografi-pankartiniza-koyun
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.