Mansur Yavaş'tan miting çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş, başkentlileri Millet İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi’ne davet etti.
Ersin Küçükbarak
|
12 Mayıs 2023, Cuma - 12:25
Mansur Yavaş'tan miting çağrısı

Kritik seçimlere sadece 2 gün kaldı.

13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili genel seçimleri için siyasi partiler ve aday kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor.

Millet İttifakı da saat 17.30’da Tandoğan Meydanı’nda Büyük Ankara Mitingini liderlerin de katılımıyla gerçekleştirecek.

ABB Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından yayınladığı video ile başkentlileri mitinge davet etti.

“Ankara değişimin ve yeniliğin ayak seslerini tüm dünyaya duyurmaya hazır. Bereketli yağmur gibi Tandoğan Meydanına yağacak, bu tarihi günün tanığı olacağız. Herkesi 17.30’da baharı selamlamaya davet ediyorum." notunu düşen Yavaş videoda şunları dile getirdi:

"Burası başkent. Burada Cumhuriyet demek millet demek. Burada baş üstünde tutulacak şey ancak liyakat ve emek. Bu topraklar sahiplerine rant değil emanet. Burası Ankara. Burada başladı mı zaman akmaya, durmaz asla. Set çekemez kimse, burada bir gelecek yazılacaksa. Geleceğimizi birlikte yazmak için tüm hemşehrilerimi  saat 17.30’da Tandoğan Meydanı’na bekliyorum."


http://www.ankaramasasi.com/haber/2081914/mansur-yavastan-miting-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.