Güzel Parti'den Erdoğan'a destek kararı

Romanların partisi olarak bilinen Güzel Parti, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 28 Mayıs’ta yapılacak 2’nci turunda, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldıklarını duyurdu.
Mevlüt Peker
|
26 Mayıs 2023, Cuma - 21:05
Güzel Parti'den Erdoğan'a destek kararı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut, beraberlerindeki genel başkan yardımcılarıyla birlikte AK Parti İstanbul İl Başkanlığında bir araya geldi.

Görüşme sırasında 28 Mayıs seçim süreci, Roman vatandaşların meseleleri ve güncel konular ele alındı. Görüşmenin ardından Güzel Parti Genel Başkanı Akbulut, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.

Akbulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden itibaren her zaman Roman vatandaşların yanında olduğunu vurgulayarak, "Roman vatandaşların yaşadığı sıkıntılara yakından ilgilenmiş, hem başbakanlık hem de cumhurbaşkanlığı dönemlerinde babacan bir tavır sergilemiştir. 'Halkına sahip çıkana halk da sahip çıkmalıdır.' prensibinden hareketle, Güzel Parti olarak 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğimizi buradan duyuruyoruz. İstanbul başta olmak üzere ülkemizin her şehrindeki Roman vatandaşlarımızı da Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Akbulut, ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği, istikrarın sürdürülmesi, gelişim sürecinin devam etmesi ve Türkiye'nin Yüzyıl Vizyonu'nun hayata geçmesi için vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vermeye çağırdığını ifade etti.

Romanların vefalı bir toplum olduğunu belirten Akbulut, kendilerine sahip çıkanlara da sahip çıkacaklarını dile getirerek, "Ülkemizin geleceği için kritik öneme sahip olan 28 Mayıs'ta sandığa gidip, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a hizmetlerinin, ilgisinin ve vefasının karşılığını oy desteği olarak vereceklerine inanıyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083702/guzel-partiden-erdogana-destek-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.