Anadolu Ajansı’ndan İmamoğlu’na dava

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, seçim sürecinde yaşananlardan dolayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na dava açacaklarını söyledi.
Onur Çetinkaya
|
30 Mayıs 2023, Salı - 09:09
Anadolu Ajansı’ndan İmamoğlu’na dava

14 ve 28 Mayıs seçimleri geri kaldı ancak tartışmalar bitmedi...

Seçimin ilk ayağında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarında ' manipülasyon'  yapıyor  iddialarında bulundu.

İddiaların odağındaki Anadolu Ajansı'ndan ikinci turun bitmesiyle açıklama geldi. Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, seçim sürecinde yaşananları değerlendirdi.

AA'nın seçimi aboneleri için takip ettiğini ve sahadaki çalışanlarından ulaşan verileri geliş sırasına göre abonelerine sunduğunu belirten Karagöz, "bazı kanallarda bazı yorumcuların ilk gelen verileri beğenmedikleri, ilk gelen verilerden rahatsız oldukları için AA'yı tartışma gereği duyduklarını" ifade etti.

"Kendisine dava açacağız"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin de konuşan Karagöz,  "Hukuk birimimiz gerekli düzenlemeleri yaptı, kendisine dava açacağız." dedi. 

Karagöz, İmamoğlu'nun söylemlerinin ardından çalışanların sonuç tutanaklarının görsellerini toplarken çeşitli sözlü ve fiziki tacizlere maruz kaldıklarını da söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084102/anadolu-ajansindan-imamogluna-dava
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.