Sinan Oğan, Yeşil Sol Parti'nin paylaşımına tepki

Sinan Oğan, Yeşil Sol Parti'nin HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu'yla montaj fotoğrafını paylaşmasına "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
30 Mayıs 2023, Salı - 11:37
Sinan Oğan, Yeşil Sol Parti'nin paylaşımına tepki

28 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimini  Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından, ittifak ortağı partiler Külliye'deki kutlamalara katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Hüda Parti Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve Ata İttikakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yer aldı.

Liderler el ele poz verirken, Sinan Oğan'la Zekeriya Yapıcıoğlu'nun montajla yan yana getirilmiş fotoğraf Yeşil Sol Parti'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Yeşil Sol Parti'nin paylaşımında "Bu karede ne görüyorsunuz?" notu düşüldü.

Sinan Oğan, Yeşil Sol Parti'nin paylaşımına " Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız? Yanımda duran DSP Genel Başkanını montajla değiştirip yerine bunu koydunuz?" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Montaj fotoğraf:

Orjinal fotoğraf:

Sinan Oğan, Yeşil Sol Parti'nin kendisiyle ilgili paylaştığı fotoğrafa ateş püskürdü: Alçakça yapılmış bir montaj, bu kadar mı düştünüz?
http://www.ankaramasasi.com/haber/2084128/sinan-ogan-yesil-sol-partinin-paylasimina-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.