Palu ailesi davasında gelişme

Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
Onur Çetinkaya
|
06 Haziran 2023, Salı - 16:18
Palu ailesi davasında gelişme

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 2008 yılında Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal'ın kaybolmasına ilişkin soruşturma başlatılmıştı. 

Soruşturma neticesinde kayıp Meryem Tahnal'ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu polis tarafından gözaltına alınırken, Palu ailesinin eniştesi Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael ise yaşanan olayla ilgili İstanbul’da katıldıkları bir televizyon programında canlı yayındayken gözaltına alınmıştı.

Dava görüldü 

Melike Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin açılan davanın duruşması Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. 

Duruşmaya, Melike Tanhal'ın eniştesi tutuklu sanık Tuncer Ustael SEGBİS aracılığıyla, müşteki ve sanık avukatları ise salonda hazır bulundu.

Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesi sonrasında cumhuriyet savcısı,  sanığın tutukluluk halinin devamını talep etti. Müşteki ve sanık avukatları ise eksik olan hususların tamamlanmasını istedi. 

Palu davası ertelendi 

Mahkeme heyeti ise sanığı tutukluluk halinin devamına, esas hakkındaki mütalaasını hazırlaması için dosyanın cumhuriyet savcısına gönderilmesine, mütalaa sunulduğunda sanık ve avukatlarına savunma yapmaları için süre verilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085035/palu-ailesi-davasinda-gelisme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.