Maduro’dan “Erdoğan”lı paylaşım!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'dan, Türkiye ve Suudi Arabistan ziyareti paylaşımı…
Mevlüt Peker
|
08 Haziran 2023, Perşembe - 00:23
Maduro’dan “Erdoğan”lı paylaşım!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Türkiye ziyareti ve ardından gerçekleştirdiği Suudi Arabistan ziyaretini "son derece başarılı geçtiği" vurgusuyla paylaştı.

Sosyal medya platformu Twitter’daki @NicolasMaduro onaylı kurumsal hesabından, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile ayrı ayrı çektirdiği fotoğrafları paylaşan Venezuela Devlet Başkanı Nikolas Maduro, ülkesinin, Türkiye ve Suudi Arabistan ile kurduğu sağlam iş birliği hususlarının başarıyla yürütüldüğü vurgusunda bulundu.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, "Türkiye ve Suudi Arabistan gibi dost ülkelerdeki uluslararası çalışma gündemimiz tam bir başarıya ulaşmış, stratejik alanlarda sağlam, karşılıklı yardım ve alışveriş köprüleri kurmamızı sağlamıştır. Yeni dünyanın birliği ve işbirliğinde kararlı olmaya devam ediyoruz." dedi.

Devlet Başkanı Nikolas Maduro, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen "Göreve Başlama Töreni"ne katılması sonrası dün de Veliaht Prens Bin Selman ile Suudi Arabistan’ın en önemli kentlerinden Cidde'deki Selam Sarayı'nda bir araya gelerek ikili görüşmede bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085246/madurodan-erdoganli-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.