28.062 polisin yer değiştirme ve atama işlemleri tamam

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 senesi genel atama çalışmaları çerçevesinde 28.062 polisin yer değiştirme ve atama işlemlerinin sonuçlandığını açıkladı.
Mevlüt Peker
|
08 Haziran 2023, Perşembe - 18:55
28.062 polisin yer değiştirme ve atama işlemleri tamam

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu Twitter’daki @AliYerlikaya resmi kurum onaylı hesabından, EGM’nin (Emniyet Genel Müdürlüğü) 2023 senesi genel atama çalışmalarına dair açıklama yaptı.

Bu çerçevede 28.062 polisin yer değiştirme ve atama işlemlerinin, personelin motivasyon ve moralini yükseltecek bütün ayrıntıların hesaplanarak sonuçlandırıldığını kaydeden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şu açıklamada bulundu:

"Emniyet Teşkilatımızda verimliliğin ve personel memnuniyetinin sağlanmasına yönelik bu yılki genel atamalarda polislerimizin yüzde 82'si birinci ve ikinci tercihlerine atandılar.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilimizde yakınlarını kaybeden ya da depremden etkilenen yaklaşık 10 bin polisimizin de nisan ayından bu yana tayini, tercihleri doğrultusunda yapılmış, boşalan yerlere yeni atamalar gerçekleştirilmiştir."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, genel atamaların, ülke, millet ve halkın güvenlik ve huzurunun teminatı Emniyet Teşkilatı'na hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085356/28062-polisin-yer-degistirme-ve-atama-islemleri-tamam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.