Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara Elmadağ'daki MKE roket ve patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlama sonrası Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i arayarak bilgi aldığı öğrenildi. Erdoğan, hayatını kaybeden işçiler içinde Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
Ecem Çetin
|
10 Haziran 2023, Cumartesi - 13:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'da patlamada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi. 

Fabrika'nın üretimhane bölümünde meydana gelen patlamada 5 işçi hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, patlama sonrası  Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile görüştü ve bilgi aldı. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde faaliyet gösteren MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlama ile ilgili Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler'i telefonla arayarak bilgi almıştır. Görüşmede Cumhurbaşkanı'mız, patlamada şehit olan 5 işçi kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilemiştir.  Meydana gelen olaya ilişkin ilgili kurumlarımızca tahkikat başlatılması talimatını da veren Cumhurbaşkanı'mız, ordumuza ve milletimize taziye dileklerini iletmiştir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085566/cumhurbaskani-erdogandan-ankarada-patlamada-hayatini-kaybedenler-icin-taziye-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.