Murat Köse "Biz milletimizin her zaman hizmetindeyiz"

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, AK Partili Çubuk Belediyesi'nin Alevi köylerine hizmet götürmediği iddialarına ilişkin "Bu bir iftiradır, yalandır." dedi. Köse, AK Parti hükümetinin ve belediyelerinin son 2-3 yılda yaptıklarının 80 yıllık tarihten daha fazla olduğunu ifade etti.
Ankara Masası
|
12 Haziran 2023, Pazartesi - 12:13
Murat Köse "Biz milletimizin her zaman hizmetindeyiz"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekiki Murat Köse, büyükşehrin 4 yıllık faaliyetlerini değerlendirdiği bir basın toplantısı düzenledi.

Köse, toplantıda Ankara Masası Muhabiri Ecem Çetin'in sorusu üzerine mecliste gündeme gelen 'Çubuk Belediyesi'nin Alevi köylere hizmet götürmediği' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'li bir meclis üyesinin bu iddiayı dile getirdiğini hatırlatan Köse "Meclis üyesinin açıklaması, CHP Grup Başkanvekilinin açıklamasıyla boşa çıkmıştır. Bu bir iftiradır, yalandır." dedi.

"Özür dilemeye davet ediyorum "

"Bizim için vatandaşlarımızın hepsi birdir." diyen Köse sözlerine şöyle devam etti:

"Hepsinin başımızın üzerinde yeri vardır. Kendini düşünceleri, fikirleri neyse onu yaşamakta özgürdürler. Bu konuda son 2-3 yılda yapılanları alt alta koysak, yapılan çalışmalar belki son 80 yılda yapılanlardan daha fazladır. AK Parti hükümetinin ve belediyelerin yaptığı çalışmaları tüm halkımız biliyor. İddia sahibini ben buradan bir kez daha özür dilemeye davet ediyorum. Biz milletimizin her zaman hizmetindeyiz."

"9 ay sonra da Ankara tarihinde olmayacak"

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın meclis toplantılarına katılmamasına ilişkin ise Köse "Son seçim döneminde izin aldı güya. Zaten önceden de izinliydi. Bir yıl içinde bir veya iki defa gelmişti. Ankara’yla ilgilenmedi ki. Hep kendi ikbali için çalıştı. ABB Meclisi’ne geldiğinde maalesef demokratik olarak meclisi yönetmeyi bile beceremedi. Zaten hem sokakta yok hem mecliste yok, inşallah 9 ay sonra da Ankara tarihinde olmayacak." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085755/murat-kose-biz-milletimizin-her-zaman-hizmetindeyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.