ANFA'da usulsüzlük yapıldı mı?

ABB Meclisi'nde Ak Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin kürsüye taşıdığı ANFA iddialarıyla, CHP Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu "Anfa Güvenlik’ten bir arkadaş haksızlık, hukuksuzluk yapmış. Yapmışsa Büyükşehir gereğini yapmış, yargıya intikal ettirilmiştir" dedi.
Ankara Masası
|
12 Mart 2021, Cuma - 20:41
ANFA'da usulsüzlük yapıldı mı?

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Şubat ayı 5'inci birleşimi olağan toplantısında ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ANFA'da usulsüzlük yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

" Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesine sahip çıkın"

Köse, ANFA'dan üst üste istifa haberlerinin geldiğini vurgularken "Geçen ay olan bütçe görüşmelerinde Sayın Yavaş, konuşmasının yarısını Mamak’a ve bize ayırdı. Bu çok anlaşılır bir şey değil. Zaman zamanda burada Mamak ile ilgili sataşmalar oluyor. Ben diyorum ki Sayın Yavaş’a ona akıl veren buradaki arkadaşlara, bizimle uğraşacağınıza savunma ya da karşı saldırıya geçeceğinize milletimizin size emanet ettiği Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesine sahip çıkın. Bugün basında geçen bir haberde, ANFA Güvenlik’te muhasebe müdürünün tutuklandığını duyuyoruz. 4., 5. Genel Müdür’ün istifa ettiğini duyuyoruz. Bir zimmete para geçirme olayı var galiba. Kamuoyuna açıklama yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Burada bilen arkadaşlarımız varsa açıklama yapar mı? Biz burada düşüncelerimizi ifade ederken, buranın daha iyi işlemesini ve milletimize daha iyi bir hizmet üretmesi için biz burada eleştirilerimizi yapıyoruz. Yoksa bunu karşı saldırıya geçerek olur olmaz, yalan yanlış bilgilerle bizlere ifade etmelerini çok anlamlı bulmuyoruz." dedi.


" Büyükşehir gereğini yapmış"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, ANFA'dan yaşananlarla ilgili gerekli hukuki işlemlerin başlatığını ifade ederek "Ben bu meclis çatısı altındaki bütün meclis üyesi arkadaşlarımın Ankara’nın bir kuruşuna helal getirmeyeceğini biliyorum. Şimdi, Anfa Güvenlik’ten bir arkadaş haksızlık, hukuksuzluk yapmış.  Yapmışsa Büyükşehir gereğini yapmış, yargıya intikal ettirmiş. Bu her kurumda her belediyede karşımıza çıkar." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/650016/anfada-usulsuzluk-yapildi-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.