Murat Köse'den Mansur Yavaş'a 'görevini yap' çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı hayali kurduğu için büyükşehir belediyesinde bir yönetim zafiyeti yaşandığını belirterek "Televizyonları takip etmeyi, acaba aday olacak mıyım diye düşünmeyi, bağımlısı olduğun sosyal medyayla oynamayı bırak. Görevini yap Mansur Yavaş." diye konuştu.
Ankara Masası
|
11 Kasım 2022, Cuma - 18:35
Murat Köse'den Mansur Yavaş'a 'görevini yap' çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı 5. Birleşimi'nde kürsüye çıkan ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Başkan Mansur Yavaş'a eleştiriler yöneltti.

Cumhurbaşkanlığı hayali kurduğu için Ankara'nın sorunlarıyla ilgilendirmediğini iddia eden Köse, Yavaş'ı görevini yapmaya davet etti.

Köse şunları söyledi:

"Mansur Yavaş hayal kırıklısın"

"Ankara'nın belediye başkanı yok arkadaşlar. Bunu defalarca söyledik. İşte kabile belediyeciliği derken, tam da bunu anlatıyordum aslında. Aklında Ankara olmayanın bugün belediyeyi tamamen kabileye devretmesi ve bu yaşanan rezaletler aslında şaşılacak bir durum değil. Ankara kabile gibi yönetiliyor dediğimde özellikle Ankara dışındaki bazı vatandaşlarımız başkana haksızlık ediliyor diyordu. O güzel vatandaşlarımıza pek söyleyecek bir şey yok aslında. Pek bir şey söylemek istemiyorum. Bu şehirde yaşamadıkları için maalesef sosyal medya yalanlarıyla kandırılıyorlar. Ey, Mansur Yavaş diyorum ben. Sen sana inanların en büyük hayal kırıklığısın."

" Görevini yap Mansur Yavaş"

Ankaralı hemşehrilerimizin takdirine sunarak, Mansur Yavaş’a çağrı da bulunmak istiyorum. Nereye aday olmak istiyorsan aday ol. Kemal beyi, Meral hanımı ikna edebileceğini, Ekrem beyi yenebileceğini hayal edebilirsin, bunlar sizin meseleniz. Ama bizi ilgilendiren ABB’de ciddi bir yönetim krizi yaşandığını artık tüm Ankara görüyor. Televizyonları takip etmeyi, acaba aday olacak mıyım düşünmeyi bağımlısı olduğun sosyal medyayla oynamayı bırak. Türkiye’nin başkenti yarattığın bu boşluğu, yarattığı yönetim zafiyetini artık taşıyamıyor. Görevini yap Mansur Yavaş. Ankara belediye başkanı olduğunu hatırla. 6 milyon Ankaralının vebalinin üzerinde olduğunu hatırla."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1928848/murat-koseden-mansur-yavasa-gorevini-yap-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.