Ömer ve Gamze Tuna’yı geri alabilecek mi? Ömer, sezon finaliyle bu akşam!

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer dizisi, sezon finaliyle bu akşam saat 20.00'de Star'da!
Ecem Çetin
|
12 Haziran 2023, Pazartesi - 17:14
Ömer ve Gamze Tuna’yı geri alabilecek mi? Ömer, sezon finaliyle bu akşam!

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay'ın başrolünde olduğu, Star TV'nin sevilen dizisi  Ömer, heyecan dolu sezon finaliyle bu akşam ekrana gelecek. 

Sezon finalinde neler yaşanacak? 

Haluk'un Tuna'yı götürmesiyle kahrolan Gamze, oğlunun sevgisi ve güvenini kaybettiğini görmenin acısını yaşar. Onu geri almaya çalışsa da Haluk'un Tuna ve onun için hazırladığı plan Gamze'yi daha büyük bir çıkmaza doğru sürükler. Gamze'nin üzülmesine dayanamayan Ömer, Tuna'yı geri almak için ailesi ve Erdal'la birlikte harekete geçer.Emine'yi okuldan alan ve Yaman'dan ayrılması için baskılarını artıran Nisa ve Hakan, devreye Reşat'ın girmesiyle geri adım atar. Fakat her şeye rağmen aşklarından vazgeçmek istemeyen Yaman ve Emine, kavuşabilmenin sadece bir yolu olduğunu fark eder.Ömer’in hamlesiyle öfkesinden deliye dönen Haluk, Ömer'e bu işte yardım edenlerden hesap sormak için geri döner. Onun bu dönüşü, Ademoğlu ailesini derinden etkileyecek olayların fitilini ateşler. 

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Oyuncu kadrosu; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085805/omer-ve-gamze-tunayi-geri-alabilecek-mi-omer-sezon-finaliyle-bu-aksam
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.