Abdulkadir Selvi'den Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesine ilişkin iddia!

Dünkü Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesini köşesine taşıyan Abdulkadir Selvi, "​​İmamoğlu’nun önceliği, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesi ve kongrede aday olmaması. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesini sağladıktan sonra tek aday olarak kurultaya gidip CHP Genel Başkanı olmak istiyor" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
15 Haziran 2023, Perşembe - 14:32
Abdulkadir Selvi'den  Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesine ilişkin iddia!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu dün   Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde bir görüşme gerçekleştirdi. 

Görüşmenin perde arkasına ilişkin çeşitli iddialar gündeme gelirken,  Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'de görüşmeyi köşesine taşıdı. 

Selvi, ‘İmamoğlu: ‘Çekilin’ Kılıçdaroğlu: ‘Çekilmem’’ başlıklı yazısında İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun çekilmesini sağladıktan sonra tek aday olarak kurultaya gidip  CHP Genel Başkanı olmak istediğini iddia etti. 

Abdulkadir Selvi, şu ifadeleri kullandı;

"İmamoğlu,  CHP Genel Başkanı olmak istiyor"

"İmamoğlu’nun önceliği, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesi ve kongrede aday olmaması. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’nun çekilmesini sağladıktan sonra tek aday olarak kurultaya gidip CHP Genel Başkanı olmak istiyor" 

"Kılıçdaroğlu ile savaşmak zorunda kalacak" 

"Kemal Kılıçdaroğlu çekilmiyor. Önümüzdeki kurultayda tekrar aday olmakta kararlı. Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığını ilk açıklayan Bülent Kuşoğlu, 'Kılıçdaroğlu’nu aday göstereceğiz' dedi. İmamoğlu CHP Genel Başkanı olacaksa Kılıçdaroğlu ile savaşmak zorunda kalacak. Aday olmayı göze alabilirse, kurultayda bizi kıran kırana bir mücadele bekliyor demektir. Kılıçdaroğlu çekilmiyor. Aday olmakta daha kararlı ve İmamoğlu’na göre daha cesur."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086321/abdulkadir-selviden-kilicdaroglu-ve-imamoglu-gorusmesine-iliskin-iddia
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.