Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu açıklaması!

Bir dönemin efsanevi dizisi Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
Ecem Çetin
|
19 Haziran 2023, Pazartesi - 15:48
Nebahat Çehre'den yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu açıklaması!

Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre,  Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisi, bir dönem ilgiyle izlendi... Fırtınalar estiren dizi, günümüzde yayınlanan tekrar bölümleriyle adından halen söz ettiriyor.

Dizide Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nebahat Çehre, yıllar sonra diziyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. 

Akşam Gazetesi’ne konuşan usta oyuncu "Ben prensip olarak öpüşmüyorum, aynı yatağa girmem bu tür kurallarım var. Bu kararı alma nedenim bizim izleyicimiz belli bir yaştan sonra seni o halde görmek istemiyor. 

"Bırakırım işi' diye rest çektim"

Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu ile ilgili şunları söyledi; 

"Aşk-ı Memnu'da bana genç bir sevgili rolü yazılacaktı, 'bırakırım işi' diye rest çektim. Bunu yaparsanız hikayeniz mahvolur, dizinin seviyesini düşürmeyelim dedim. O hırslı karakteri ben zarafet haline soktum. Benim illa ki biriyle birlikte olmamı istiyorsanız Rahmi Koç gibi onun zenginliğinde bir adam ayarlayın dedim. Mesela; Camdaki Kız'daki kızın zarafetine şoförle birlikte olması yakışmadı, keşke aile içinde sorunlar çıksaydı o zaman daha güzel olurdu." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086807/nebahat-cehreden-yillar-sonra-gelen-ask-i-memnu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.