Görevimiz Tehlike 7’nin dünya prömiyeri yapıldı

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Tom Cruise’un başrolünü oynadığı "Görevimiz Tehlike" serisinin son filmi “Ölümcül Hesaplaşma” Birinci Bölüm'ün dünya prömiyeri Roma'da gerçekleştirildi. Serinin 7'nci filminin başrol oyuncuları Tom Cruise, Hayley Atwell ve Vanessa Kirby kırmızı halıda objektiflerin karşısında poz verdi.
Mevlüt Peker
|
19 Haziran 2023, Pazartesi - 23:26
Görevimiz Tehlike 7’nin dünya prömiyeri yapıldı


"Görevimiz Tehlike" serisinin 7. filmi olan "Ölümcül Hesaplaşma: Birinci Bölüm" dünya prömiyeri için İtalya'nın başkenti Roma'da çekilen bazı aksiyon sahnelerinin gerçekleştirildiği bir etkinlikle tanıtıldı.

Kovid-19 salgını nedeniyle çekimleri zaman zaman aksayan ve üç yılda tamamlanan serinin 7. filmi için Roma'da muhteşem bir kırmızı halı töreni düzenlendi.

Filmde başrol oynayan Amerikalı aktör Tom Cruise, İngiliz aktrisler Hayley Atwell ve Vanessa Kirby, İngiliz aktör Simon Pegg, Fransız aktris Pom Klementieff, Amerikalı aktör Esai Morales ve filmi yöneten Amerikalı yönetmen Christope McQuarrie gibi isimler, Roma'nın ünlü İspanyol Merdivenleri'nde kurulan kırmızı halıda yer aldı.

Tom Cruise, burada yaptığı açıklamada, "Beyaz perde için filmler yapıyorum çünkü insanların sinemalarda bir araya gelerek ortak bir deneyim yaşamasını seviyorum. Farklı kültürlerden insanlar sinemada birlikte bir film izleyerek bu deneyimi paylaşıyorlar. Benim için büyürken birlikte yaşadığım ve hayaller kurmamı sağlayan bir şey" dedi.

Film ekibinin Roma'nın merkezindeki kırmızı halıda yer alması büyük ilgi çekti. İspanyol Merdivenleri'nde toplanan kalabalık, film ekibinin kırmızı halı üzerinden geçişini ilgiyle izledi.

Dünya çapında ün kazanan casusluk serisinin 7. filminde, ajan Ethan Hunt'ın tehlikeli silahların kötü niyetli kişilerin eline geçmesini engellemek için insanlık adına verdiği mücadele anlatılıyor.

Bu arada, filmin galası için Roma'ya gelen Tom Cruise, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni tarafından başbakanlık sarayı Chigi'de kabul edildi. İkilinin yaklaşık yarım saat süren görüşmesi basına yansırken, Meloni, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda Cruise'u Roma'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086854/gorevimiz-tehlike-7nin-dunya-promiyeri-yapildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.