Erdoğan, Tendürek Üs Bölgesi’ndeki yiğitleri kutladı

Tendürek Üs Bölgesi'ndeki jandarmaların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizleri çok daha başarılı kılacaktır. Sizler de bu işin zaten emniyet supabısınız" ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
27 Haziran 2023, Salı - 00:53
Erdoğan, Tendürek Üs Bölgesi’ndeki yiğitleri kutladı

Van ziyareti çerçevesinde Türkiye-İran sınırında yapılan güvenlik duvarı çalışmalarını inceleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tendürek Üs Bölgesi'nde kahraman jandarma ile bir araya geldi.

Üste görev yapan askerlerle sohbet eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, telefonla görüştüğü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ziyarete dair bilgi verdi ve Kurban Bayramı'nı kutladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın cep telefonundan seslendiği kahraman jandarmanın Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizleri çok daha başarılı kılacaktır. Sizler de bu işin zaten emniyet supabısınız." ifadelerini kullandı.

13. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Ali Yerlikaya'yı “personeli bir araya getirmesi” sebebiyle kutlayarak, "Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın inşallah dünyadaki birlik, beraberliğe, barışa vesile olmasını diliyorum, sizleri Allah'a emanet ediyorum." dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya, Van Valisi Ozan Balcı ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin eşlik etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087781/erdogan-tendurek-us-bolgesindeki-yigitleri-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.