Erdoğan, Cudi Üs Bölgesi’ndeki jandarmalarla görüştü

Cudi Dağı Üs Bölgesi'nde görev yapan jandarmalarla telefonda görüşen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın" duasında bulundu.
Mevlüt Peker
|
18 Haziran 2023, Pazar - 22:30
Erdoğan, Cudi Üs Bölgesi’ndeki jandarmalarla görüştü

13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde görev yapan jandarmalara telefonda seslenerek, "Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın." şeklinde dua etti.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte Şırnak’a ziyarette bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ziyareti çerçevesinde Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Cudi Dağı Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Halit Özçelik Üs Bölgesi'nde kahraman askerlerle bir araya geldi.

Üs bölgesindeki yiğitlerle sohbet eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, telefonda görüştüğü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Babalar Günü'nü tüm yiğitler adına kutladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın telefonundan kahraman askerlere seslenen ve teşekkür eden Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cudi'de, Gabar'da sizler bizim her an iftihar vesilemiz oldunuz. Bu vesileyle şahsım ve milletim adına bütün kardeşlerimizi gözlerinden öpüyorum. Terörle mücadelemizde sizlerin duruşu inşallah bu milletin huzuru ve refahı olacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086699/erdogan-cudi-us-bolgesindeki-jandarmalarla-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.