Ali ve Ozan arasındaki kartlar yeniden dağıtılıyor! Maviye Sürgün, pazartesi Show TV'de

Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak gibi isimlerin başrolü paylaştığı Maviye Sürgün, yeni bölümüyle pazartesi akşam saat 20.00'de Show TV'de
Ecem Çetin
|
09 Temmuz 2023, Pazar - 15:07
Ali ve Ozan arasındaki kartlar yeniden dağıtılıyor! Maviye Sürgün, pazartesi Show TV'de

Show TV ekranında pazartesi akşamları ilgiyle izlenen  Maviye Sürgün, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekrana gelecek.  

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Kasabada oteli olan ve Ozan’ın ortağı gibi davranan Serhat, Salih’in borçlarını üzerine almış ve bu borçları Salih’e karşı koz olarak kullanmaya başlamıştır. Ozan’ın tavsiyesi üzerine aileyi zora sokan Serhat, Salih’e borcunu ödemesi için zaman verir. Ancak Salih’in banka hesabındaki paralar çekilmiştir! Ali bankada Salih’in hesabındaki durumları çözmek için adım atar. Defne de ona eşlik ederken kendilerini büyük bir iftiranın ortasında bulurlar. Ali’yi bir hedef haline getirmiş olan Ozan ise Ali’nin geçmişi hakkındaki ve Ozan arasındaki kartlar yeniden dağıtılacaktır.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor.  

Oyuncu kadrosunda, Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/2089260/ali-ve-ozan-arasindaki-kartlar-yeniden-dagitiliyor-maviye-surgun-pazartesi-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.