Ermenistan askerleri sınıra ateş açtı: Azerbaycan askeri vuruldu

Ermenistan askerleri, Azerbaycan ordusuna ait mevzilere ateş açtı. Ermenistan askerlerinin ateş açması sonucu bir Azerbaycan askeri yaralandı.
Mevlüt Peker
|
11 Temmuz 2023, Salı - 18:18
Ermenistan askerleri sınıra ateş açtı: Azerbaycan askeri vuruldu

İşgalci Ermenistan ordusuna bağlı Ermeni askerlerin Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki mevzilere doğru hedef gözeterek ateş aşması neticesinde bir Azerbaycan askeri yaralandı.

Ermenistan askerleri Laçın kentindeki kahraman Azerbaycan ordusuna ait mevzilere ateş açtı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından saldırıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, yerel saatle 16.00 dolaylarında Ermenistan Silahlı Kuvvetleri mensubu askerler tarafından Azerbaycan-Ermenistan sınırında yer alan Laçın şehrinde kahraman Azerbaycan ordusuna ait mevzilerin hedef gözetilerek ateş altına alındığı kaydedildi. Ermenistan ordusu mensubu askerleri ateşli saldırıları sebebiyle Hüseyn Abdullayev isimli bir Azerbaycan askerinin vücudundan yara aldığı ve ambulansla hastaneye götürülen askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi verildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının yazılı açıklamasında, Azerbaycan ordu birliklerinin Ermeni askerlerinin saldırılarına karşılık olarak misillemede bulunmak için ateş açtığı ve saldırı ile ilgili bütün sorumluluğunun Ermenistan Silahlı Kuvvetleri tarafına ait olduğu kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089583/ermenistan-askerleri-sinira-ates-acti-azerbaycan-askeri-vuruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.