Kırmızı Oda Keklik kimdir?

TV8 kanalında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Kırmızı Oda dizisinde yer alan Keklik karakteri halk tarafından merak ediliyor. Dizideki hikayesiyle yüreklere dokunan keklik karakteri kimdir? Keklik karakteri kim tarafından canlandırılıyor?
Suat Mutlu
|
13 Temmuz 2023, Perşembe - 11:31
Kırmızı Oda Keklik kimdir?

Yayın hayatının başından Türk dizi dünyasında çok konuşulan Kırmızı Oda dizisinin karakterlerinden biri olan Keklik Zekiye halk tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Peki Keklik Zekiye karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar...

Keklik Zekiye karakterini kim canlandırıyor? 

Kırmızı Oda dizisinde yer alan Keklik karakterine oyuncu Ayta Sözeri hayat vermektedir.   Keklik karakteri dizide cinsel kişiliği nedeniyle zorluk yaşayan ve ayrımcılığa maruz kalan birisi olarak yer almaktadır.

Ayta Sözeri kimdir? 

Ayta Sözeri,  19 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır ve daha sonra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer almıştır.

 Ayta Sözeri'nin televizyon kariyeri 2005 yılında yayınlanmaya başlayan "Beşinci Boyut" adlı dizideki rolüyle başlamıştır. Daha sonra "Doktorlar", "Küçük Kadınlar", "Poyraz Karayel", "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" gibi popüler dizilerde yer almıştır. Sinema alanında ise "Issız Adam", "Ejder Kapanı", "Dabbe: Bir Cin Vakası" gibi filmlerde rol almıştır. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089866/kirmizi-oda-keklik-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.