Ali Yerlikaya'dan "Belen" açıklaması

Hatay ili Belen ilçesindeki orman yangını ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Müftüler, Soğukoluk ve Benlidere mahallelerimizde riskli olan yerlerden başlayarak tedbir amaçlı vatandaşlarımızın tahliyeleri devam etmektedir" dedi.
Mevlüt Peker
|
16 Temmuz 2023, Pazar - 20:06
Ali Yerlikaya'dan "Belen" açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay ili Belen ilçesinde çıkan orman yangınında Müftüler Mahallesi, Soğukoluk Mahallesi ve Benlidere Mahallesi’ndeki riskli bölgelerden başlamak suretiyle önlem maksatlı olarak vatandaşların tahliyelerinin devam ettiği bilgisini verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu Twitter’daki @AliYerlikaya kurumsal onaylı hesabından yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

"Tarım ve Orman Bakanlığımızın Hatay Belen'de başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları yoğun biçimde devam etmektedir. Hatay Valiliğimiz, AFAD ve güvenlik birimlerimizce Müftüler, Soğukoluk ve Benlidere mahallelerimizde riskli olan yerlerden başlayarak tedbir amaçlı vatandaşlarımızın tahliyeleri devam etmektedir. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme derhal başlatılmıştır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090330/ali-yerlikayadan-belen-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.