İzmir’de çocuğu öldüren düğün salonu duvarıyla ilgili 2 gözaltı

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde düğün salonunda bulunan süsleme amaçlı inşa edilmiş duvarın yıkılması sebebiyle 1 çocuğun hayatını kaybetmesi, 1 çocuğun da ağır yaralanması olayı ile ilgili olarak işletme sahibi ve müdüre gözaltı uygulandı.
Mevlüt Peker
|
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 23:41
İzmir’de çocuğu öldüren düğün salonu duvarıyla ilgili 2 gözaltı

Alınan bilgilere göre, pazar gecesi (dün) Torbalı ilçesine bağlı Fevzi Paşa Caddesi'ndeki bir kır düğünü bahçesinde süs amaçlı olarak inşa edildiği belirtilen duvar, düğün esnasında 9 yaşındaki Deniz Çelebi ve 7 yaşındaki Eğmen Gürbüz isimli iki çocuğun üzerine yıkılmıştı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi ve yardım istenmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri süs duvarının altında kalan çocuklardan Deniz Çelebi’nin (9) geri döndürülemez şekilde hayatını kaybettiğini, Eğmen Gürbüz’ün (7) ise durumunun kritik olduğunu belirlemiş ve 7 yaşındaki Eğmen Gürbüz’ü ambulansa alarak zaman kaybetmeden Torbalı Devlet Hastanesine götürmüştü.

Eğmen Gürbüz’ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmişti.

İşletme sahibi ve işletmenin müdürü gözaltına alındı

Bir çocuğun hayatını kaybetmesi ve bir çocuğunda ağır yaralanmasına neden olan kaza ile ilgili olarak kır düğünü bahçesinin sahibi S.T. ile işletmenin müdürü olan D.S.Ş. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerine devam edildiği, işlemler tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090470/izmirde-cocugu-olduren-dugun-salonu-duvariyla-ilgili-2-gozalti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.