Faik Öztrak "Etik olmayan toplantıları doğru bulmayız"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere partinin önemli isimleri tarafından gerçekleştirilen zoom toplantısına ilişkin "Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken, partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz. Ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz” dedi.
Ankara Masası
|
19 Temmuz 2023, Çarşamba - 15:17
Faik Öztrak "Etik olmayan toplantıları doğru bulmayız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan Merkez Yürütme Kurulu Toplantısı sonrası basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Faik Öztrak, internete sızan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve  CHP’li kurmaylar arasında gerçekleşen toplantıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Zoom konuşmayı doğru bulmayız"

Toplantıyı doğru bulmadıklarını ifade eden Öztrak, bu toplantının partiden habersiz gerçekleştirildiğini söyledi. 

Öztrak, “Ülke yangın yerine dönmüşken millet zam, zulüm altında inlerken zoom konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken, partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya evet diyoruz . Ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz. Partimizin genel başkanı ve merkez yönetim kurulu, 100 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi gemisini limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır. Bunu da yapacaktır. Bir de 'genel merkezin haberi var mıydı' şeklinde bir soru vardı. Hayır, haberimiz yoktu” diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2090689/faik-oztrak-etik-olmayan-toplantilari-dogru-bulmayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.