Aracın tavanında dans eden magandalar hakkında işlem

Trabzon ilinin Ortahisar ilçesinde gece geç vakitlerde seyir halindeki aracın tavanına çıkarak dans eden şehir magandaları hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye atma” suçundan işlem başlatıldı.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 18:47
Aracın tavanında dans eden magandalar hakkında işlem

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Trabzon-Giresun istikametinde seyir halindeki bir otomobilin içinde yolcu olarak bulunan iki maganda, karayolu üzerinde hareket halindeyken otomobilin tavanına çıkarak trafik güvenliğini tehlikeye sokacak danslar ve hareketler yaptı.

Magandaların tavanına çıktığı aracın hemen arkasında seyreden bir başka otomobil içinden çekilen görüntüler sosyal medyada paylaşılınca Trabzon İl Jandarma Komutanlığına bağlı Siber Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğünün sanal devriye ekipleri zaman kaybetmeden harekete geçti.

Görüntülerin nerede ve ne zaman çekildiği ile araç bilgilerini tespit eden Siber Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı sanal devriye ekipleri, bu bilgileri adli makamlara ilettiler.

Adli makamlar ise bilgileri tespit edilen araç ile araçta bulunan kişiler hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye atma” suçundan işlem başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091141/aracin-tavaninda-dans-eden-magandalar-hakkinda-islem
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.