Afyonkarahisar'daki korkunç kazada bilanço ağırlaştı: 6 ölü

Afyonkarahisar'da çoğunluğunu tarım işçilerinin oluşturduğu minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarap şarampole girdi ve ağaçlara çarparak durabildi. Ağaç dallarının minibüse ok gibi saplandığı korkunç kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 6’ya yükselirken, 8 kişi de yaralandı.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 19:21
Afyonkarahisar'daki korkunç kazada bilanço ağırlaştı: 6 ölü

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazası büyük bir üzüntüye sebep oldu. 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüsünün sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç kontrolünü sağlayamayarak yoldan çıktı. Minibüs, yol kenarındaki şarampole girdi ve ardından ağaçlara çarparak devrildi.

Kaza sonrasında bölge sakinlerinin haber vermesiyle birlikte, polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçerek, yaralıları kurtarmak için zamana karşı bir yarış başlattı. Kazada yaralanan 8 kişi ambulanslarla acilen Çay ve Bolvadin Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Ne yazık ki, isimleri henüz tespit edilemeyen 6 kişi kazada hayatını kaybetti. Kazanın nedenleri ile ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve jandarma tarafından soruşturma sürdürülüyor.

Kurtarma çalışmaları sırasında, devrilen aracın çıkarılması için vinç yardımı çağrıldı ve araç çekiciye yüklendi. Bu süreçte Afyonkarahisar-Konya karayolunun bir yönü yaklaşık 10 dakika boyunca ulaşıma kapatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091143/afyonkarahisardaki-korkunc-kazada-bilanco-agirlasti-6-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.