Minibüs faciasında ölü sayısı 7 oldu

Afyonkarahisar’da sürücüsünün kontrolünden çıkaran şarampole uçan ve içinde tarım işçilerinin bulunduğu minibüste hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye çıktı. Diğer taraftan yaşamını yitirenlerin kimlikleri belirlenirken, yaralı 14 kişinin tedavisi sürüyor.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2023, Cumartesi - 23:56
Minibüs faciasında ölü sayısı 7 oldu

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi çıkışında meydana gelen trafik kazası sonucunda yaşananlar büyük üzüntüye neden oldu. B.K. yönetimindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki şarampole girerek ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazada can pazarı yaşanırken, çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye hızla polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, adeta zamanla yarışarak kaza yerine ulaştı ve yaralılara hızlı bir şekilde müdahale ederek ambulanslarla Çay ve Bolvadin Devlet Hastanelerine sevk etti.

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. S.A. (15), Ü.C.A. (19), G.B. (60), M.C. (65), N.T. (63), H.K. (51) ve P.B. (60) isimli vatandaşlarımızın hayatlarını kaybettikleri belirtilirken, yaralananların isimleri de açıklandı. Yaralılar B.K., H.Ç., F.Ç., Z.M., S.T., Ö.T., Ş.A., M.B., H.E., Z.D.Ç., A.Ç., E.U., B.E. ve M.H. olarak açıklandı.

Bu acı olay, bölgede büyük bir üzüntü ve endişeye neden olurken, kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Yaşamını yitirenlerin aileleri ve yaralıların tedavileri için gerekli tüm destek ve yardımların sağlanması için yetkililer çalışmalara hızla devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliğinin arttırılması için toplumun dikkat ve duyarlılığına vurgu yapılırken, tüm sürücülerin trafik kurallarına uyarak daha dikkatli olmaları çağrısı yapılıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091161/minibus-faciasinda-olu-sayisi-7-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.