İzmir’de akran zorbalığı!

İzmir’de aynı yaşta iki genç kız saç saça baş başa kavga etti, akranları olan iki genç kız da kavgayı keyif içinde cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
Mevlüt Peker
|
23 Temmuz 2023, Pazar - 00:28
İzmir’de akran zorbalığı!

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde ergenlik çağındaki kızlar “erkek meselesi” sebebiyle saç saça baş başa kavga etti. Akran iki genç kızın kavgası ise yine hemcinsleri tarafından kayda alındı. Cep telefonu kamerası ile kavgayı görüntüleyen iki genç kızın gülüşleri ve küfürleri de kayıtta yerini aldı. Akran zorbalığının görüntüleri tepki çekti.

Çirkin olay, İzmir ilinin Torbalı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, iki genç kız grubu arasında “erkek meselesi” nedeniyle tartışma çıktı. Sataşmalarla gerginliğin iyice artması üzerine ergen kızlar saç saça baş başa birbirine girdi. Tekme ve tokatla birbirine giren ve birbirlerinin saçını çekerek yerlerde sürükleyen genç kızların kavgasını, yine akranları olan iki genç kız cep telefonu kamerası ile görüntüledi. İki genç kızın kavgasını cep telefonuna kaydeden kızların alaycı sözleri, gülüşleri ve küfürleri akran zorbalığının vardığı boyutu da ortaya koydu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091163/izmirde-akran-zorbaligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.