Zorlu'dan protokol açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın arasında yapılan gizli protokolle ilgili olarak konuştu. Zorlu, "Gizli protokolden haberimiz yok. Şahsi kanaatim doğru olmamıştır." dedi.
Onur Çetinkaya
|
27 Temmuz 2023, Perşembe - 07:15
Zorlu'dan protokol açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu,  Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen protokol tartışmalarına değindi.

"Haberimiz yok, doğru olmadı"

Bizim muhatabımız sayın Kılıçdaroğlu'dur. Onun bir beyanı olmadan bu tür açıklamaları nasıl kabul edebiliriz? diyen Zorlu, " Biz millet kime ne kadar oy verecek, oy oranlarımıza göre hükümette bu orana uygun dağılımın yapılması gerektiğini iddia ettik. Dolayısıyla o protokolden haberimiz yok. Bizim dışımızda tartışma. Biz o gizli protokolden, iki kişinin namusuna emanet edilen protokolden haberimiz yoktur diyerek konuyu noktalayalım.  Şahsi kanaatim doğru olmamıştır, onu söyleyebilirim " ifadelerine yer verdi. 

"Uzatmaya gerek yok seçimi kaybettik"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Zorlu, " Seçimi elbette kaybettik. Bunu çok fazla uzatmaya gerek yok. Burada esas olan milletimizin mesajını nasıl alacağız. Yol haritamızı nasıl çizeceğiz. Milletimiz İYİ Parti'ye gözünü hafif kıstı ama bizi gözardı etmedi. " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091759/zorludan-protokol-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.