AK Parti'nin yerel seçim planı

AK Parti yerel seçimlerde deprem bölgesinde özel çalışmalara yürütecek. Belediye başkanları kırsal kesimde yoğun çalışmalar yürüterek raporlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak.
Ankara Masası
|
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 10:36
AK Parti'nin yerel seçim planı

14-28 Mayıs seçimlerinde büyük bir zafer elde eden AK Parti yerel seçimlere odaklandı.

Sık sık rehavet uyarısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partilere talimatlarda bulundu. Buna göre Ak Parti, yerel seçim için 4 aşamalı bir plan dahilinde çalışmalarını yürütecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretleri arttıracak

TRT Haber'in aktardığı bilgilere göre, ilk aşamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçim sonrası başlattığı il ziyaretlerini artıracak, en çok oy alınan il ve ilçelere gidecek. Erdoğan'ın 15 Ağustos'tan sonra en çok oy aldığı Sincik, Gerger, Kahta ve Samsat'a gitmesi bekleniyor.

Kabine üyeleri saha inecek

İkinci aşamada şehir buluşmalarına ağırlık verilecek. Kabine üyeleri, MYK ve MKYK üyeleri de sahaya inecek. Şehirlerde sorunlar dinlenip not edilecek.

Kırsal kesim için özel çalışma

Üçüncü aşamada milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri etkin çalışacak. Özellikle kırsalda yoğun çalışma yürütülecek. Köylere kadar uzanan ziyaretler planlanacak.

Deprem bölgesi

Dördüncü aşama deprem bölgesine yönelik olacak. Depremzedeler için özel çalışma yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan konut projelerinin teslimi hızlanacak. Bölgenin talepleri alınacak, sonuca bağlanacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093676/ak-partinin-yerel-secim-plani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.