Bakan Koca, TMO yaralılarıyla ilgili bilgi verdi

Kocaeli'nde TMO silosundaki patlamada yaralananların durumlarına dair açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, "Kazada yaralananlardan 7'si tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiştir. 2'si yoğun bakımda olmak üzere 4 hastamızın tedavisi ise halen Kocaeli Şehir Hastanesi'nde devam ediyor. Hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz" bilgisini verdi.
Mevlüt Peker
|
09 Ağustos 2023, Çarşamba - 19:37
Bakan Koca, TMO yaralılarıyla ilgili bilgi verdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Kocaeli ilinin Derince ilçesindeki Derince TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) deposunda meydana gelen patlama sebebiyle yaralananların durumlarına dair bilgi verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, eski adı Twitter olan ve Elon Musk tarafından X olarak değiştirilen sosyal medya platformundaki @drfahrettinkoca kurumsal onayla hesabından yaptığı açıklamada, TMO silosundaki patlamada yaralanan 12 çalışandan Ekrem Kalkan'ın sevk edildiği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdiğini anımsatarak, Ekrem Kalkan'a Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, paylaşımında bu ifadeleri kullandı:

"Kazada yaralananlardan 7'si tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiştir. 2'si yoğun bakımda olmak üzere 4 hastamızın tedavisi ise halen Kocaeli Şehir Hastanesi'nde devam ediyor. Hastalarımızın sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093753/bakan-koca-tmo-yaralilariyla-ilgili-bilgi-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.