Galatasaray Tete’yi böyle duyurdu

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcu Tete ile anlaşma sağlandığını böyle duyurdu.
Mevlüt Peker
|
10 Ağustos 2023, Perşembe - 21:40
Galatasaray Tete’yi böyle duyurdu

Galatasaray Spor Kulübü, “Tete” ismiyle tanınan Brezilyalı futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile anlaşmaya gidildiğini ilan etti.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve KAP’ta (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yer alan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins ile 4+1 sezon opsiyonlu olmak üzere transferi konusunda anlaşmaya varılmış olup, her bir sezon için net 2 milyon 800 bin avro garanti ücret ile toplam 3 milyon 100 bin avro net imza ücreti ödenecektir."

Galatasaray Kulübü’nün eski adı Twitter olan ancak yeni sahibi Elon Musk tarafından X olarak değiştirilen sosyal medya platformundaki @GalatasaraySK “resmî kuruluş” onayı almış hesabından yapılan paylaşımda “Onun da tercihi Galatasaray! Türkiye’nin en büyüğüne hoş geldin Tetê!” ifadeleri kullanılarak bir video yayımlandı.

“Tetê, Galatasaray’da!” duyurusunun yapıldığı sarı kırmızılı takımın sosyal medya hesabında, imza töreninden fotoğraf karelerine de yer verildi.

Kulüp ayrıca yeni transfer Tete’nin imza töreni sonrası RAMS Park'ta bulunan Galatasaray Müzesi'ni gezdiğine dair bilgi paylaşıldı.

Aynı sosyal medya hesabından son olarak Tete’nin sağlık kontrolünden geçtiği bilgisi verildi.

GSTV'ye açıklama yapan Tete şunları söyledi:

"Burada olduğum için çok mutluyum. Muhteşem taraftarı olan büyük bir kulüp. Umarım her şey yolunda gider. Teklif aldığımda çok mutlu oldum. Menajerimle konuştum. Türkiye'de oynamak isteyeceğim bir kulüp olduğunu söyledim. Galatasaray'ın tarihi hakkında bilgiye sahibim. Şampiyon takıma gelmiş olmak harika bir duygu. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Gollerimle ve asistlerimle katkı sunmak istiyorum. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele veriyoruz. En iyi performansımı burada da göstermek istiyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093905/galatasaray-teteyi-boyle-duyurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.