DEVA Partisi'nden Lütfü Türkkan'a yanıt!

DEVA Partisi Ankara Milletvekili İdris Şahin, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın altılı masayla ilgili söylediği sözlerine yanıt verdi. Şahin, "Meral hanımın o masadan kalktığı gün Millet İttifakı'na duyulan güvenin dip yaptığı gündür" dedi.
Ecem Çetin
|
22 Ağustos 2023, Salı - 15:06
DEVA Partisi'nden Lütfü Türkkan'a yanıt!

DEVA Partisi Sözcüsü ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı.  

Şahin "İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın katıldığı yayında " Eğer Akşener, Sayın Yavaş ve İmamoğlu'nu bu işin içine koymasaydı, çok ciddi bir farkla kaybederdik "sözlerine yanıt verdi. 

İdris Şahin, şu ifadeleri kullandı;

"Meral hanım masaya dönsün diye DEVA Partililer olarak insanüstü bir gayret gösterdik"

"Meral hanımın o masadan kalktığı gün Millet İttifakı'na duyulan güvenin dip yaptığı gündür. Milletin kafasının maksimum düzeyde karıştığı gün o gündür. Ve o günden sonra Meral hanım masaya dönsün diye DEVA Partililer olarak insanüstü bir gayret gösterdik. 

"Altılı masanın hukukuna uygun hareket etmesini kendisinden talep ettik"

Çünkü dağılan sinerjiyi gördük, o motivasyonsuzluğu gördük ama dönerken de yine bizim yapmış olduğumuz centilmenlik gibi bir centilmence davranışla dönmesini, o altılı masanın hukukuna uygun hareket etmesini kendisinden talep ettik. Ve iki belediye başkanının o masaya teklif edilirken dışarda kotarılarak, karar verilerek o masaya dayatlamacağını o masada verilmesi gereken ortak istişareyle alınacak bir kararla bunun yöntem olarak kamuoyuna sunulması gerekliliğini de ifade ettik. "

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095567/deva-partisinden-lutfu-turkkana-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.