Karabük'te sokak köpekleri çocuğa saldırdı

Karabük'te sokak köpekleri 4 yaşındaki çocuğa saldırdı. Köpekleri kovalayan çevredeki vatandaşlar, küçük çocuğun hayatını kurtardı. Küçük çocuk saldırıyı hafif yaralarla atlattı ama büyük bir travma yaşadığı görüldü.
Mevlüt Peker
|
23 Ağustos 2023, Çarşamba - 22:26
Karabük'te sokak köpekleri çocuğa saldırdı

Karabük ilinin 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde bulunan 118. Sokak'taki bir parkta oyun oynayan 12 yaşındaki Bartu Aktın, ağabeyi Mehmet ile birlikte, aniden saldıran köpeklerin hedefi oldu.

Köpeklerin saldırısının ardından küçük çocuğun sırtında yaralar oluştu. Bu durumu gören Bartu'nun annesi Neslihan Aktın ve çevredeki diğer vatandaşlar, köpekleri uzaklaştırmak amacıyla onları kovaladılar.

Ailesi tarafından hızla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Bartu Aktın, yapılan tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Bartu'nun annesi Neslihan Aktın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinde çocuk parkında oğlunun köpekler tarafından ısırıldığını belirtti.

Neslihan A, çocuğuna aynı anda 3-4 köpeğin saldırdığını ifade ederek, "Bugün oğluma olanlar yarın başka bir çocuğumuza da olabilir. Bu nedenle herkesin daha duyarlı olmasını talep ediyoruz. Gereken işlemleri yaptık, çocuğumuzun tedavisi yapıldı ve adli süreç başlatıldı. Elbette hayvanları seviyoruz ancak bu tür durumların önüne geçilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2095784/karabukte-sokak-kopekleri-cocuga-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.