57 yıllık CHP üyesini parti binasında dövdüler

Karabük'te 57 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Doğan A. (72), ziyaret ettiği parti binasında "parti adına para alındığını" iddia edince İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu tarafından yumruklarla darp edildi. Saldırıda yaralanan 72 yaşındaki Doğan A. hastaneye kaldırıldı, İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu ise görevden istifa etti.
Mevlüt Peker
|
09 Eylül 2022, Cuma - 23:47
57 yıllık CHP üyesini parti binasında dövdüler

57 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan 72 yaşındaki Doğan A., CHP Karabük İl Başkanlığına geldi. Bir sanayi kuruluşundan parti adına para alındığı iddiasında bulunan ve bu durumdan bir partili olarak rahatsız olduğunu dile getiren Doğan A., İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu'nun yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Partililerin araya girmesiyle daha kötü yaralanmaktan kurtulan Doğan A. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisi sonrası taburcu edilen Doğan A., bir dönem partinin disiplin kurulunda görev yaptığını ve bu nedenle araştırma yapma imkanı bulduğunu anlattı. İddiaların doğruluğunda ısrar eden Doğan A, İl Sekreterinin yumruklu saldırısına uğradığını anlatarak, "Daha önce kalp krizi geçirmiştim. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Olay sırasında kaşım yarıldı bunun üzerine akan kanı durduramadık. Hastaneye götürdüler. İl Başkanı da saldırıda oradaydı" diye konuştu.

Partinin farklı kademelerinde görevler yaptığını belirten Doğan A., "Bunlar partili falan değil" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken CHP İl Sekreteri Erdoğan Terzioğlu olay sonrası görevinden istifa etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1767444/57-yillik-chp-uyesini-parti-binasinda-dovduler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.