Davutoğlu’ndan Karamollaoğlu’na ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti.
Mevlüt Peker
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 21:05
Davutoğlu’ndan Karamollaoğlu’na ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında gerçekleşen görüşmenin içeriği ile ilgili Saadet Partisi ve Gelecek Partisi kaynaklarından alınan bilgilere göre iki lider görüşmede yerel seçim hazırlıkları ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) grup çalışmaları ele alındı, siyasi gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 1 Ekim’de başlayacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çalışmalarında Saadet-Gelecek grubunun işleyiş ilkeleri ve öncelikli gündemleri konusunda mutabık kaldıkları öğrenildi.

Yerel seçim hazırlıkları konusunda gerek Genel Merkezlerin ilgili birimleri arasında gerekse yerel teşkilatlar arasında istişarelerin başlatılmasına karar verilen görüşmede genel başkanlar siyasi gelişmeleri de değerlendirdiler ve bu minvalde istişarelerin daha düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini karşılıklı olarak teyit ettiler.

Son derece olumlu atmosferde geçtiği belirtilen görüşmede iki parti arasındaki iş birliğinin genel seçimler sonrası toplumda oluştuğu ileri sürülen karamsarlığı aşma ve yeni bir siyasi iklim oluşturma çabası olarak tabanda yaptığı olumlu yansımadan duyulan memnuniyet dile getirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096532/davutoglundan-karamollaogluna-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.