Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e ilk yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in sözlerine ilk kez yanıt verdi. Kısa ve net konuşan İmamoğlu, "Her şey çok güzel olacak" dedi.
Ecem Çetin
|
30 Ağustos 2023, Çarşamba - 15:51
Ekrem İmamoğlu'ndan Meral Akşener'e ilk yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir  Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin "Onlara bu ateşten gömleği giydiremediğim için herkesten özür diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Yerel seçimler yaklaşırken İBB'ye yeniden aday olması beklenen İmamoğlu'na "Aday mısınız?" diye soruldu. İmamoğlu, İYİ Parti liderinin sözlerine ilk kez yanıt verdi.

İBB Başkanı, "Yola çıktığımı ifade edebilirim, adayım demek hadsizlik olur. Çünkü adaylığın koşulları var. Sizi aday gösteren yapılar var, partiniz var. Ben ilçe başkanlığından gelme biriyim. Neyin nasıl ifade edileceğini bilirim. Ben yola çıktığımı ifade edebilirim. Zamanı gelince konuşulur." dedi.

 "Her şey çok güzel olacak" 

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'na İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Ben İmamoğlu ve Yavaş’ın, Türk Milleti’nin çağrısına yanıt vereceğini sandım. Onlara ateşten gömleği giydirmeyi beceremedim" sözleri hatırlatıldı.

İmamoğlu, bu hatırlatmanın üzerine 2019 yerel seçimlerde dillere pelesenk olan o sözü, "Her şey çok güzel olacak" diyerek yanıtını verdi. Meral Akşener ile görüşme yapıp yapmadığına ise İmamoğlu, "Biz her zaman görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096766/ekrem-imamoglundan-meral-aksenere-ilk-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.