İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu adaylığı sonrası açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamasının ardından konuştu. İmamoğlu, " Bu sürecin en çalışkan neferi olacağım, bunu göreceksiniz" dedi.
Onur Çetinkaya
|
09 Mart 2023, Perşembe - 11:56
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu adaylığı sonrası açıklama

Millet İttifakı'nın ortak adayı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

İBB Başkanı İmamoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ve Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda konuştu.

Liderler deprem bölgesine gidiyor 

Seçimler için çalışmalara başlandığını ifade eden İmamoğlu, liderlerin Hatay'a ziyarette bulunacaklarını söyledi. İmamoğlu,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cuma günü ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da salı günü deprem bölgesinde olacağını belirtti. 

"Sürecin en çalışkan neferi olacağım"

Artık sahayı, memleketi konuşacağız diyen İmamoğlu,"İstanbul büyük bir merkez. Bunu sahada paylaşıyor olacağız. Hem ben hem Sayın Mansur Yavaş arkadaşım olmak üzere, Altılı Masa'ya, Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması için sürece başladık. Memleketimize ve milletimize güzel bir gelecek sağlamasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden İBB Başkanı,   "Tek duygum 14 Mayıs'ta seçimi kazandıracak insanlardan olmak. Bu sürecin en çalışkan neferi olacağım." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2074525/imamoglundan-kilicdaroglu-adayligi-sonrasi-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.