AK Partili Özcan'dan Mansur Yavaş personele küfür eden daire başkanını görevden almadı eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, belediye personeline küfredip işten atmakla tehdit eden daire başkanının halen görevde olduğunu iddia etti. Özcan, "Büyükşehirden dahi uzaklaştırılması gerekiyor. Bence bir kameralara baksın Mansur Bey. O katta çalışan arkadaşlar hala bize bunu başvuruyorlar" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
31 Ağustos 2023, Perşembe - 15:32
AK Partili Özcan'dan Mansur Yavaş personele küfür eden daire başkanını görevden almadı eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası Gündem Özel yayında Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtladı. 

Özcan,  belediye personeline küfredip işten atmakla tehdit eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun görevden alınmadığını söyledi. 

"O daire başkanı halen görevde"

AK Partili Hakan Han Özcan, şu ifadeleri kullandı;

"Geçenlerde daire başkanın hakaretini, küfrünü, görmüş olduk. O daire başkanı halen görevde. Görevden alındım diyor ama halen çalışıyor.  Ayrı zamanda görevden almayla o iş olmaz.

"Büyükşehirden dahi uzaklaştırılması gerekiyor"

Bir insanın şahsına, ailesine bu şekilde hanımını da işten çıkarıp küfür ederek, darp eden daire başkanının, şiddettin nobranlığını, dağdan gelmiş bu hallerini görmüş olduk. O kişi şu anda hala görevinde çalışıyor. Resmi olarak görevinden aldık deniyor ama Büyükşehirden dahi uzaklaştırılması gerekiyor.

"Büyükşehir’in içinde büyük bir panik havası var"

Bence bir kameralara baksın Mansur Bey. O katta çalışan arkadaşlar hala bize bunu başvuruyorlar ve şu anda büyük bir panik havaları var zaten. Yani şu anda Büyükşehir’in içinde büyük bir panik havası var. Kendileri de biliyorlar."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096882/ak-partili-ozcandan-mansur-yavas-personele-kufur-eden-daire-baskanini-gorevden-almadi-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.