Kerem Bursin kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Birçok proje de yer alan ünlü oyuncu Kerem Bursin hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin hangi dizilerde yer aldı? İşte detaylar...
Ecem Çetin
|
04 Eylül 2023, Pazartesi - 16:10
Kerem Bursin kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Kerem Bursin,  4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.  Kerem Bürsin, hem Türkiye'de hem de uluslararası düzeyde tanınan bir oyuncu olarak öne çıkmıştır.

Ünlü oyuncu, oyunculuk serüvenine 2013-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" dizisiyle başlamıştır. Oyuncu dizide  "Kerem Sayer" ve  "Güneş Sayer" karakterlerine hayat vermiştir. 

Daha sonra birçok televizyon dizisinde ve sinema filminde rol almıştır. İşte Kerem Bürsin'in bazı önemli projeleri:

  1. Şeref Meselesi (2014-2015): Kerem Bürsin, dram türündeki bu dizide Yiğit Kılıç karakterini oynamıştır
  2. Bu Şehir Arkandan Gelecek (2017): Kerem Bürsin, dizide Ali Smith karakterini canlandırmıştır.
  3. Sen Çal Kapımı(  2020-202): Romantik Komedi ve Dram türündeki bu dizide Kerem Bursin, Serkan Bolat karakteriyle seyirci karşısına çıktı. Bursin, bu diziyle büyük bir çıkış yakaladı. 
  4. Oyuncu şu dönemlerde ise Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisiyle seyircilerinin karşısına çıkıyor.

Kerem Bürsin, genç yaşta başarılı bir oyuncu ve model olarak kariyerine devam etmektedir ve Türkiye'de ve yurtdışında büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097475/kerem-bursin-kimdir-hangi-dizilerde-oynadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.