Başakşehir’de 1 kişi sel sularında öldü

İstanbul Valiliği, Başakşehir'de 1 vatandaşın sel sularına kapılarak yaşamını yitirdiğini açıkladı.
Mevlüt Peker
|
05 Eylül 2023, Salı - 23:28
Başakşehir’de 1 kişi sel sularında öldü

İstanbul Valiliği, "Başakşehir’de sel sularına kapılan bir kişi hayatını kaybetti. Ekiplerimizin, su baskını yaşanan bölgelere müdahaleleri aralıksız devam ediyor." açıklamasında bulundu.

Sel sularına kapılan vatandaşın spor amaçlı yürüyüş yaptığı ve bir anda gelen sel sularına kapıldığı öğrenildi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde sağlık hizmeti verilmeye devam edildiği vurgulanan İstanbul Valiliğinin açıklamasında, "Başakşehir'de sel sularına kapılan 1 kişi hayatını kaybetti. Şahsın cesedine ulaşıldı. Ekiplerimizin su baskını yaşanan bölgelere müdahaleleri aralıksız devam ediyor. Yağışların sabah saatlerine kadar aralıklarla sürmesi bekleniyor." denildi.

Yağışın etkili olduğu Arnavutköy'de çalışanlar servis aracında mahsur kaldılar

İstanbul'da akşam vakitlerinde başlayan şiddetli yağış özellikle Arnavutköy ve Başakşehir bölgelerinde etkili olmaya devam ediyor. Aralıklarla etkisini arttıran yağış sebebiyle evlerine gitmeye çalışan personelin servis aracı suya gömüldü. Basamaklara kadar su ile dolan servis aracı ilerleyemeyince ilk olarak itfaiye ekiplerine haber verildi fakat bölgede bazı evlere su bastığı için yoğun çaba harcayan ekipler de yardıma gelemedi. Bu defa başka bir araç çağırılarak personel diğer araca nakledildi. Arnavutköy ilçesinde kurulan bir pazarda ise yağış sebebiyle çadır tezgahların üzerine devrildi. Yollarda ahşap masa ve sandalyelerin hızla sürüklendiği görüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2097639/basaksehirde-1-kisi-sel-sularinda-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.