Erdoğan, Japonya Başbakanı’nı kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida Fumio'yu Hindinstan’ın başkenti Yeni Delhi’de kabul etti.
Mevlüt Peker
|
08 Eylül 2023, Cuma - 17:55
Erdoğan, Japonya Başbakanı’nı kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Kişida Fumio'yu G-20 Liderler Zirvesi için gittiği Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de kabul etti.

Japonya Başbakanı Kişida Fumio, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konakladığı otelin girişinde Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından karşılandı.

Otelde basına kapalı olarak yapılan kabulde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukçu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hazır bulundu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TSİ (Türkiye Saati İle) 16.10'da "TRK" uçağı ile AFS Palam Askeri Havalimanı'na gelmişti. AFS Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Palam Askeri Havalimanı'nda Yeni Delhi Büyükelçisi Fırat Sunel, eşi Yonca Sunel ile Hindistanlı bazı yetkililer tarafından karşılanmış ardından konaklayacağı otele geçmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098083/erdogan-japonya-basbakanini-kabul-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.