MSB'den PKK ağzıyla TSK'ya iftira atanlara net yanıt!

MSB'den (Milli Savunma Bakanlığı) TSK’ya (Türk Silahlı Kuvvetleri) atılan iftiralara net cevap: "Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir. Buna rağmen terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki koyamayanlar terör örgütünün farklı konulardaki alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar"
Mevlüt Peker
|
09 Eylül 2023, Cumartesi - 18:54
MSB'den PKK ağzıyla TSK'ya iftira atanlara net yanıt!

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) kahraman Türk askerinin yürüttüğü bütün faaliyetlerin uluslararası kanunlara uygun, şeffaf bir şekilde ve dünyanın gözü önünde icra edildiğini vurgulayarak, "Buna rağmen terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki koyamayanlar terör örgütünün farklı konulardaki alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar." dedi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) kahraman Türk ordusuna yönelik bölücü terör örgütü ağzıyla atılan iftiralarla ilgili olarak açıklama geldi.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya platformu X'teki  @tcsavunma kurumsal onaylı hesabından #MillîSavunmaBakanlığı etiketi kullanarak yaptığı açıklaması şu şekilde:

“Asil milletin bağrından çıkan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin, ülkenin huzur ve güvenliği ile bölgenin, dünyanın ve tüm insanlığın barış ve istikrarına katkı sağlamak için tüm terör örgütlerine karşı büyük bir özveri ve fedakarlıkla mücadele etmektedir.

Mehmetçiğin tüm faaliyetleri uluslararası hukuka uygun, tüm dünyanın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde icra edilmektedir. Buna rağmen terör örgütlerinin insanlık dışı saldırılarına tepki koyamayanlar terör örgütünün farklı konulardaki alçakça yalanlarını sahiplenerek kahraman ordumuza iftira atmaya çalışmaktadırlar. Bu iftiraları atanlar, bunlara alet olanlar en hafif tabiriyle gaflet ve delalet içindedirler.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, tüm bu hezeyanlara ve kara propaganda çabalarına rağmen dün olduğu gibi bugün de terör örgütlerine karşı mücadelesini uluslararası hukuk ve milli, manevi, insani değerlerimiz çerçevesinde azim ve kararlılıkla sürdürmektedir, sürdürecektir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098257/msbden-pkk-agziyla-tskya-iftira-atanlara-net-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.