Destici’den CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na çok sert tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kahraman Türk ordusunu hedef alan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na sert tepki gösterdi.
Mevlüt Peker
|
10 Eylül 2023, Pazar - 00:19
Destici’den CHP’li Sezgin Tanrıkulu’na çok sert tepki

Sıkça bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerin cenazesinde boy gösteren, arkasında terörist başı, terörist fotoğrafları ve terör örgütü paçavralarıyla poz vermekten çekinmeyen, hain terör örgütü karşısında Türk askerinin elini güçlendiren SİHA’lara hakaretler yağdıran, Türkiye Cumhuriyeti'ne "bebek katili" derken terörist başı Abdullah Öcalan başta olmak üzere teröristleri savunan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun bir kez daha kahraman Türk ordusuna yönelik PKK ağzıyla attığı iftiraya Büyük Birlik Partisi lideri Mustafa Destici’den çok ağır cevap geldi.

Mustafa Destici açıklamasında şunları kaydetti:

“Maalesef, ‘milletvekili’ sıfatı taşıyan ama Şeytankulu olmuş birinin, terör örgütlerinin, Ermenistan’ın, Yunanistan’ın üsluplarını aşan bir çirkinlikte, Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelttiği iftirasını işittik.

Müfterinin kullandığı kelimeler, en az iftirasının içeriği kadar haince ve düşmanca.

İftiradaki sözde mağdurlardan, ‘zanlı’, ‘şüpheli’ ya da ‘terörist’ diye bahsetmiyor, ‘köylü’ olarak adlandırıyor.

Yine iftiradaki sözde zanlıyı, ‘kamu görevlisi’, ‘güvenlik görevlisi’ ya da ‘ordu mensubu’ olarak tarif etmiyor, bütün olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizi ‘katil’ ilan etme hadsizliğinde bulunuyor.

Öncelikle, söz konusu şahsın, adı ‘Cumhuriyet’ kelimesiyle başlayan partisine, sonrasında ‘ay-yıldızlı’ rozetini taşıdığı Gazi Meclisimize, bünyelerinde, milletine, devletine, devletinin kurumlarına düşmanlığı hayat tarzı edinmiş hainleri bulundurmamaları gerektiğini hatırlatıyorum.

Üzerimizde bugün üniforma olsun olmasın, Türk milletinin her ferdi, her Türk evladı, yaşı, cinsiyeti, etnik kökeni ne olursa olsun, hayatı boyunca, Mete Han’ın kurduğu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mensubudur. Bu alçak iftira bu yüzdendir ki sadece  Kahraman Silahlı Kuvvetlerimize değil milletimizin bütününe atılmıştır.

Türk Milletini ‘büyük’ yapan en önemli unsurlardan biri, elbette önce inanç ve değerlerine bağlılığı, sonra ‘Ordu Millet’ olmasıdır.

Binaenaleyh bu iftiranın sahibi devlet, vatan, millet, bayrak ve ezan düşmanı müfteriyi lanetliyor, bunun hesabını hukuk önünde mutlaka vermesi gerektiğini, bunun için derhal dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini ifade ediyorum.

Yaşasın büyük Türk Devleti!

Yaşasın büyük Türk Milleti!

Yaşasın Kahraman Türk Ordusu!”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098297/desticiden-chpli-sezgin-tanrikuluna-cok-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.