Bozdağ'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki!

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başkomutanı Atatürk’ün partisinin 100. kuruluş yıl dönümünde kahraman Türk ordusuna PKK ağzıyla attığı iftiraya TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da sert tepki gösterdi.
Mevlüt Peker
|
10 Eylül 2023, Pazar - 00:47
Bozdağ'dan Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, Atatürk’ün partisi CHP’nin Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun bir televizyon kanalında yaptığı iftira dolu konuşması ile ilgili olarak, "Kırk binden fazla masum insanımızın katili bölücü terör örgütü PKK'ya tek laf etmeyip de peygamber ocağı ordumuza iftira atanlar, hukuk ve insan haklarını kendilerine kalkan yapamazlar." ifadelerini kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya platformu X’teki @bybekirbozdag kurum yöneticisi onaylı hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimize iftirada bulunan Sezgin Tanrıkulu’nu kınıyorum.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelesi, ulusal ve uluslararası hukuka uygundur.

Kırk binden fazla masum insanımızın katili bölücü terör örgütü PKK’ya tek laf etmeyip de peygamber ocağı ordumuza iftira atanlar, hukuk ve insan haklarını kendilerine kalkan yapamazlar.

CHP Tanrıkulu için disiplin hukukunu işletecek ve partiden ihraç edecek mi göreceğiz. 

Türk Silahlı Kuvvetleri, bütün müfterilere rağmen terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098298/bozdagdan-sezgin-tanrikuluna-sert-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.