Kılıçdaroğlu’ndan “Adayımız Mansur Yavaş” açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, CHP 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışına katıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayını resmen duyurdu. Kılıçdaroğlu, "Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve belediye başkan adayımızdır" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
10 Eylül 2023, Pazar - 17:48
Kılıçdaroğlu’ndan “Adayımız Mansur Yavaş” açıklaması

Mansur Yavaş, bir dönem daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu duyurmuştu.

O adaylık bugün resmileşti.

"Mansur Bey bizim belediye başkan adayımızdır"

Gözlerin çevrildiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın CHP'nin belediye başkanı olduğunu ve tekrar CHP'nin belediye başkan adayı olacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu, ''Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve belediye başkan adayımızdır." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'Sezgin Tanrıkulu' değerlendirmesi

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilgili sözlerine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine CHP lideri, ''Konuyla ilgili açıklamayı parti sözcümüz yaptı. TSK bizim göz bebeğimizdir.'' ifadesini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Sezgin Tanrıkulu'nun TSK ile ilgili sözlerinin kabul edilemeyeceğini ve konunun parti organlarında görüşüleceğini açıklamıştı.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, katıldığı bir televizyon programındaki ifadeleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" ve "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçlarından soruşturma açılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098409/kilicdaroglundan-adayimiz-mansur-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.