Delikanlı’dan” merkez sağın gerçek adresi Balgat’ta” açıklaması

Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, Türkiye’de kimsenin merkez sağ arayışına girmemesi gerektiğini belirterek, “Merkez sağın çatısı Balgat'ta. İsteyen gelir orada siyasetini yapar” dedi.Delikanlı, daha önce merkez sağda yer alan isimlere de “bir an evvel uyanmalarını tavsiye ediyorum” sözleriyle seslendi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Eylül 2023, Pazartesi - 17:34
Delikanlı’dan” merkez sağın gerçek adresi Balgat’ta” açıklaması

Erkin Delikanlı Ankara Masası Gündem programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

Kimsenin merkez sağ arayışına girmemesi gerektiğinin belirten Delikanlı, “Türkiye'de 78 yıldır merkez sağ Türkiye'nin çimentosu Demokrat Parti var” dedi.

Delikanlı şunları söyledi:

“Kimse gereksiz yere merkez sağ arayışına girmesin”

Türkiye, bir merkez sağ arayışına girmesin gereksiz yere. Türkiye'de 78 yıldır merkez sağ Türkiye'nin çimentosu Demokrat Parti var.”

“Merkez sağın çatısı Balgat'ta”

“ Eğer biri merkez sağda siyaset yapmak istiyorsa , yuvasına dönmek istiyorsa, kendi iktidarları döneminde kurulan Cumhuriyet'in, Atatürk döneminde kurulan ve sonrasında Anadolu'nun topraklarına o bozkıra yeşilliği götüren, Doğru Yolu'yla, ANAP'ıyla, Adalet Partisi'yle, Demokrat Partisi'yle 78 yıldır bu ülkeye damgasını vurmuş merkez sağın çatısı Balgat'ta.”

“Bir an evvel uyanmalarını tavsiye ediyorum”

“ İsteyen gelir orada siyasetini yapar ve şundan da bir an evvel uyanmalarını tavsiye ediyorum. Cemal Enginyurt, çok güzel bir tabir kullanır; Demirel'in şapkasıyla vekil seçilmişler. O insanlar bakıyorum bazıları başka siyasi partilerde merkez sağ arayışı içerisinde. Adresiniz belli, yuvanız, geleneğiniz belli.”

"Bir an evvel yuvanıza dönün"

“ Sizin kazandıklarınızı peşkeş çeken, sizin kazandıklarınızı 3-5 tane aileye peşkeş çeken, kamulaştıran, bu ülkenin üretimine siz katkı sağlarken o üretimi ortadan kaldıranlara ortak olmayı bırakın. Bir an evvel yuvanıza dönün.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2098545/delikanlidan-merkez-sagin-gercek-adresi-balgatta-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.